2.4 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 4:13
No menu items!

Ciucă și-a făcut grup de WhatsApp cu miniștrii

spot_img

Premierul Nicolae Ciucă a cam dat jos armata din pod în Guvern. Miniștrii sunt ținuți din scurt, cu ședințe de Guvern de două-trei ori pe săptămână, termene fixe la fiecare proiect discutat și elementul supriză…un grup de whatsapp doar cu miniștrii. Fără liderii partidelor Florin Cîțu sau Marcel Ciolacu, Ciucă vrea să-i țină în priză pe membrii cabinetului său. În urmă cu câteva zile, i-a convocat la Palatul Victoria, pe noul grup, cu doar o oră înainte. Și au răspuns cu toții prezent!

Mai mult, surse din cadrul Cabinetului au declarat pentru Sursa Zilei că premierul le-a cerut miniștrilor să vină și la ședințele pregătitoare de Guvern, la care participau, de obicei, secretarii de stat din ministere.

Aceleași surse spun că la toate ședințele Executivului, Nicolae Ciucă se impune prin replici scurte și la obiect, la fiecare proiect al fiecărui minister. Nu stă prea mult la discuții, întreabă ministrul, acesta răspunde, Ciucă dă termenul fix la care se poate aproba sau rediscuta respectiva chestiune și gata, mai departe!

Nu în ultimul rând, generalul le-a mai cerut ceva miniștrilor săi: să țină legătura mai strâns cu teritoriul, că sunt multe probleme în țară, de care nu prea se știe la Centru. Și să facă vizite și verificări peste tot în țară, la structurile subordonate.

Diana TACHE