26.7 C
București
marți, 9 august 2022 - 2:05
No menu items!

Ciucă intervine în conflictul dintre PNL și PSD. Vîlceanu:„Ne-a rugat să nu mai discutăm în contradictoriu în spațiul public”

spot_img

Ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat, joi, că premierul Nicolae Ciucă i-a rugat pe miniștrii PNL să nu mai discute în contradictoriu cu miniștrii PSD în spațiul public.

„Ca de fiecare dată, ne-a rugat să nu mai discutăm în contradictoriu în spațiul public. Grindeanu a spus că am discutat despre miniștrii PSD de la Guvern. Nu am apostrofat pe nimeni, puteți să luați imaginile ca să vedeți că nu am menționat pe nimeni. Am spus un lucru de notorietate publică, faptul că la Ministerul Sănătății și la Ministerul Muncii de ani de zile nu există o absorbție bună pe fonduri europene ”, a spus Vîlceanu.

El a precizat că nu a recționat la atenționarea premierului: ”Nu trebuia să dau un răspuns. Nu a fost nici un fel de critică, a fost o recomandare pe viitor să evităm astfel de situații”.

”Este premierul României, este premierul pe care PNL îl susține, că a fost votat în partid, și trebuie să-și facă datoria de premier al coaliției”, a mai spus Vîlceanu, la finalul unor discuții care au avut loc, joi, cu președintele PNL Florin Cîțu în biroul președintelui PSD, Marcel Ciolacu, de la Camera Deputaților.

                                                                                                                   Adina Silav