34.7 C
București
duminică, 1 august 2021 - 14:29

Cîțu, mesaj “clar” pentru funcționarii care lucrează la PNRR: “Nu pleacă nimeni în concediu”

spot_img

Premierul Florin Cîțu a avut un mesaj dur către funcționarii din administrație care lucrează la Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Cîțu a anunțat că nu va pleca nimeni în concediu până când nu va fi apobat PNRR. Mai mult, a atras atenția că cine tratează superficial observațiile venite de la Comisia Europeană “pleacă acasă.”

Am un mesaj foarte clar pentru toți cei care lucrează la PNRR. Aici mă refer la funcționarii din administrația publică. Nu puteți să mergeți în concediu până nu avem acest PNRR aprobat. Toți românii își pun speranțe și au nevoie de acești bani. Este responsabilitatea noastră și a celor care lucrează la acest proiect să avem cel mai bun PNRR. De aceea trebuie să luați toate observațiile Comisiei Europen și să le tratați cu mare mare atenție, a fost mesajul lui Florin Cîțu către funcționari.

“Cine tratează cu superficialitate, pleacă acasă”

Premierul i-a avertizat pe funcționarii care au îndatoriri prinvind PNRR că nu va tolera superficialitatea, iar cine nu lucrează serios își poate pierde locul de muncă.

“Dacă cumva, din cauza unei tratări superficiale a acestor observații din partea unui funcționar la orice nivel din administrația publică și vom avea probleme cu PNRR, vă garantez că acea persoană pleacă acasă. Nu ne jucăm cu așa ceva”, a declarat Florin Cîțu în cadrul unei conferințe de presă la Zalău.