2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 12:14
No menu items!

Cîțu îi răspunde Ralucăi Turcan: “A stat degeaba în Guvern”

spot_img

Florin Cîțu i-a răspuns, marți, Ralucăi Turcan care l-a acuzat, într-un mesaj transmis în timpul BPN al PNL, că a lăsat Ministerul Muncii fără bani de pensii și salarii și a denunțat un control pe care l-ar fi dispus la ministerul condus de ea. Controlul nu este realizat, însă, de Corpul de Control al prim-ministrului, ci de Ministerul Finanțelor, este realizat în 17 ministere și vizează “aspectele privind controlul intern/managerial și controlul financiar preventiv, ca urmare a indiciilor de abateri de la legalitate identificate la nivelul MF”. “A stat degeaba în Guvern”, a spus Cîțu despre Turcan. 

“Sunt controale care se fac pe Legea 109. Doamna Turcan nu prea înțelege cum stau lucrurile. A stat degeaba în Guvern. Control s-a făcut și la Finanțe și au fost amendați. Au loc la toate ministerele, nu e nicio coincidență“, a spus Cîțu.

Ministerul de Finanțe a comunicat, marți, că a început acțiuni de control la 17 ministere, nu doar la Ministerul Muncii, așa cum afirma, luni, ministrul interimar Raluca Turcan.

Raluca Dan