13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 13:59

Cîţu continuă să-și apere fosta consileră și după demisie: “Şi-a îndeplinit atribuţiile impecabil”

spot_img

Florin Cîţu continuă să-i ia partea fostei sale consiliere după scandalul iscat în jurul documentului, care conținea strategia anti-Orban. Premierul a declarat, sâmbătă, că aceasta și-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil, iar demisia nu este o recunoaştere a autenticităţii documentului.

„Nu, nu au nicio legătură aceste lucruri. Nu. Demisia este un act unilateral. Eu am spus doar că acel consilier şi-a făcut treaba şi şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu impecabil în timpul cât era în serviciu. Există deja o demisie. Din punctul meu de vedere subiectul este încheiat”, a precizat Florin Cîţu, după ce a participat la conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti.

Întrebat dacă Mioara Costin se va regăsi în echipa sa, într-o altă zonă de comunicare, la PNL sau la Senat, premierul a răspuns: „În acest moment, nu”.

Consilierul premierului Mioara Costin, al cărei nume apare pe documentul trimis de la Guvern cu punctajul pentru campania internă din PNL, a demisionat, decizia de eliberare din funcţie fiind publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.

                                                                                                                 Adina Silav