23.9 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 22:23
No menu items!

Circulație deviată pe Autostrada Soarelui. Șoferii care se întorc de la mare au trei rute alternative dacă va fi aglomerat

spot_img

Compania Națională de Drumuri anunță că, în funcție de cât de aglomerat va fi traficul pe sensul spre București, pe Autostrada Soarelui pot fi impuse restricții, între orele 12:00 și 20:00.

Traficul de pe sensul spre Constanța ar putea fi deviat, prin nodul rutier de la Drajna, recent dat în folosință. Șoferii vor fi îndrumați să circule pe DN 21 și DN 2A. Cei care merg spre București vor putea folosi ambele benzi ale sensului.

Pentru evitarea timpilor de aşteptare în coloană, cei care se întorc de la mare pot opta pentru rute alternative la Autostrada A2, respectiv:

DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – Bucureşti;

A2 – Feteşti sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – Bucureşti;

DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna – A2 Drajna – Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti).

În această perioadă, din cauza lucrărilor la podul peste brațul Borcea, traficul este perturbat și ambele sensuri de mers au la dispoziție doar câte o bandă.    

D.Constantin