19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 10:06
No menu items!

Circulație îngreunată pe autostrada București-Pitești. Un TIR a derapat

spot_img

Circulația rutieră pe autostrada A 1, la kilometrul 73, a fost îngreunată, marţi seară, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, după ce un TIR a derapat, ajungând de-a latul şoselei, iar alt autotren venit din spate l-a acroşat. Conform şefului Poliţiei A 1, comisar şef Emilian Buican, în urma coliziunii nu există victime, primele date arătând că incidentul a fost cauzat de şoferul primului tir care nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, cu un carosabil acoperit de zapadă într-o zonă unde ningea viscolit.

În prima fază, a fost oprit traficul rutier pe toată autostrada, pe ambele sensuri, dar după 20 de minute s-a reluat pe sensul Bucureşti – Piteşti. Potrivit sursei citate, în urma accidentului nu sunt victime.

Circulaţia autoturismelor a fost reluată pe A1, începând cu ora 20:10, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 73, pe banda de urgenţă, informează Centrul Infotrafic din din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Potrivit sursei citate, benzile unu şi doi sunt încă blocate de cele două autotrenuri care au derapat, traficul greu fiind în continuare întrerupt.

D.M.