Circulaţie întreruptă în continuare pe A2, A3, A4. Toate drumurile din Călăraşi sunt blocate

 Trafic-de-iarna

Traficul rutier este întrerupt în continuare, joi dimineaţă, din cauza condiţiilor meteo, pe A2, A3, A4, informează Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Toate drumurile din judeţul Călăraşi, închise, miercuri după-amiază, odată cu instituirea codului roşu, sunt în continuare blocate, joi dimineaţă, zeci de persoane rămase înzăpezite petrecându-şi noaptea în adăposturile puse la dispoziţie de autorităţi sau în case ale localnicilor.

În adăposturile puse la dispoziţie de autorităţi, în localităţi precum Lehliu, Dragoş Vodă, Dragalina sau Borcea oamenii au primit ceai cald, imobilele în care au fost cazaţi fiind încălzite, a afirmat prefectul George Iacob, care nu a putut estima când vor fi redeschise traficului drumurile din judeţ.

“Nu pot aprecia acum o oră la care drumurile vor fi redeschise. În unele zone stratul de zăpadă este consistent. Pot să că spun că s-a lucrat toată noaptea pentru deszăpezire, se lucrează în continuare, dar nu pot promite acum o oră pentru a reda circulaţia în condiţii de siguranţă”, a adăugat prefectul.

Potrivit acestuia, în acest judeţ nu există localităţi nealimentate cu energie electrică sau apă.

C.A.

NICIUN COMENTARIU