4.2 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 20:13
No menu items!

Ciprian Ciucu face echipă cu Vlad Voiculescu împotriva lui Nicușor Dan: „Mingea e la tine”

spot_img

Ciprian Ciucu, liderul PNL București și primar al Sectorului 6, i-a dat un ultimatum primarului Capitalei, Nicușor Dan, după o discuție neconcludentă despre condițiile de colaborare.

”Nicușor, mingea e la tine, decizia dacă suntem o echipă sau joci singur, pe post de libero, îți aparține. Noi suntem încă aici, cu tine”, a scris Ciucu, marți seară, pe Facebook.

Și asta după ce cei doi au avut o discuție în care primarului Capitalei i-au fost aduse la cunoștință condițiile de colaborare cu PNL București: reformele asumate în campanie, mai multa transparentă, predictibilitate și consultare în luarea deciziilor și delegarea atribuțiilor convenite în protocolul din campanie către viceprimarul PNL.

”Până acum nu am comunicat despre temele generale ale Bucureștiului, deși îmi sunt foarte cunoscute. Știți, anterior am fost consilier general. Nu am comunicat, tocmai pentru a avea șansa unei discuții serioase cu Primarul General, Dl. Nicușor Dan, pentru ca să plecăm din nou la drum de pe poziții neantagonice (dacă există acest cuvânt…). Și să am aceeași discuție, sinceră, cu partenerii de la USR PLUS. Discuția cu Primarul General am avut-o deja, i-am expus punctul meu de vedere și condițiile de colaborare cu PNL București după ce în prealabil le-am discutat cu noul birou politic al PNL București și cu viceprimarul nostru, Stelian Bujduveanu. Discuția cu primarul general nu a fost concludentă, (a fost inițială, nu putea fi altfel), iar acum mingea se află în terenul domniei sale. Vrem să ajutam serios, dar trebuie sa fim lăsați să ajutăm”, a precizat Ciucu.

Acesta spune că discuția cu Vlad Voiculescu a fost mai clară: ”Sunt elemente în care rezonăm, inclusiv din cele prezentate mai sus”.

Ciprian Ciucu menționează că așteaptă un răspuns de la primarul general.

”Aștept răspunsul lui Nicușor Dan, aștept sa colaboram bine, pentru că peste ani oamenii nu își vor aminti despre orgolii mărunte, ci dacă am făcut ceva sau am ratat o șansă rară. Nu am orgolii, avem prea multă treabă”, a mai transmis Ciucu.

                                                                                                                  Adina Silav