6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 11:28
No menu items!

Ciolacu, supărat că Ponta critică PSD, dar uită cum ataca chiar el partidul anul trecut după prezidențiale

spot_img

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a arătat deranjat de anumite critici aduse de liderul Pro România, Victor Ponta, la adresa PSD, partid din care a făcut parte. Marcel Ciolacu probabil utiă ce critici aduce chiar el partidului, anul trecut, cel puțin în privința alegerii Vioricăi Dăncilă drept candidat la prezidențiale. 

Liderul PSD a spus că a avut o discuție cu Victor Ponta și i-a reproșat anumite atacuri, anumite nuanțe la adresa PSD.

”Am avut discuții cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Am remarcat că au apărut excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, dat fiind și trecutul comun să fie făcute anumite afirmații. A lăsat anumite nuanțe, niște atacuri împotriva PSD, partid care până la urmă l-a făcut premier și i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidențiale. Am încheiat, totuși, conversația într-o notă optimistă.”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu declara, în decembrie 2019, că decizia ca Viorica Dăncilă să candideze la prezidenţiale a fost una greşită. Liderul interimar al PSD a adăugat că partidul trebuia să fie mai curajos şi să lase orgoliul de a avea candidat propriu, ţinând cont de rezultatul obţinut la europarlamentare.

„Au fost nişte decizii foarte greşite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alţi păşi de făcut. De fiecare data când preşedintele partidului a fost şi primul ministru, aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică. Guvernarea a funcţionat foarte bine. În acel moment partidul nu vedea altă candidatură, decât pe Adrian Năstase. Şi eu vedeam în acea candidatură singura oportunitate. A urmat în oglindă Victor Ponta preşedinte de partid şi prim-ministru. De asemenea o guvernare bună. Decizia de a candida Ponta şi nu Crin Antonescu s-a dovedit o decizie greşită şi am pierdut alegerile. Am venit în zilele noastre când, după alegerile europarlamentare pierdute, eu am fost unul dintre susţinătorii că Virica Dăncilă să devină şi preşedintele partidului. În momentul acela guvernarea este bună şi coerentă. Decizia că dansa să fie şi candidat a fost una greşită”, spunea atunci Marcel Ciolacu, tot la Antena 3.