7.1 C
București
duminică, 7 martie 2021 - 16:31

Ciolacu îl contrează pe Teodorovici: Suspendarea lui Iohannis nu este oportună, dacă refuză premierul majorității

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, respinge vehement, cu indignare, ideea de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, ridicată de Eugen Teodorovici, în cazul în care va refuza desemnarea unui premier din partea majorității parlamentare, în urma adoptării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban II.

Eugen Teodorovici, fost președinte executiv al PSD, a declarat, joi seara, la România TV, că dacă moțiunea de cenzură promisă de PSD împotriva cabinetului Ludovic Orban va trece pentru a doua oară, iar Klaus Iohannis va refuza numirea unui premier propus de noua majoritatea guvernamentală, ar trebui demarată procedura de suspendare din funcție a președintelui.

Marcel Ciolacu, ajuns șeful lui Teodorovici în partid, după ce-i fusese subordonat, îi recomandă să nu mai vorbească în public în numele partidului, precizând că PSD nu va demara procedura de suspendare a lui Iohannis.

 

”Domnul Teodorovici este într-o campanie electorală publică pentru șefia partidului. Ar fi bine să vorbească în interiorul partidului, strategia PSD se face în interior, prin decizii comune, nu la televizor. Nu este cazul și este inoportună o suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Eu țin la domnul Teodorovici cum ține și el la mine.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.