1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 5:02
No menu items!

Ciolacu, discurs dur în Parlament: “PSD ştie să guverneze, am demonstrat-o mai ales când am venit să reparăm dezastrul altor guvernări”

spot_img

Președintele PSD Marcel Ciolacu a avut, joi, în Parlament, un discurs dur inclusiv la adresa guvernelor din ultimii ani. El a arătat că social-democraţii au fost nevoiţi să ia o decizie clară de a intra la guvernare, “după doi ani pierduţi:”. “România se află într-un punct critic”, a afirmat Ciolacu, precizând că PSD nu fuge de responsabilitate şi vrea să repare ceea ce au făcut guvernările anterioare.

“România se află într-un punct critic. Au fost 2 ani pierduţi, 2 ani de instabilitate, de criză economică şi sanitară în care milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critic care necesită o decizie fundamentală”, a afirmat Ciolacu.  

Ciolacu a mai spus că “PSD e cel mai responsabil şi stabil partid din România”.  

“De aceea, PSD trebuie să facă o alegere în acest moment, iar alegerea este următoarea: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea şi experienţa pentru a stabiliza ţara. Am acceptat acum această provocare pentru că PSD nu fuge de responsabilitate. Am decis să intrăm cu prima linie a partidului. Am venit cu profesionişti care au performat în mediul privat. Am venit cu medici de excepţie”, a mai declarat Ciolacu.  

Potrivit acestuia, “PSD ştie să guverneze”. “Am demonstrat-o întotdeauna mai ales când am venit să reparăm dezastrul altor guvernări. (…)România are nevoie de un nou drum în care statul are grijă de cetăţenii săi, în care munca este răsplătită. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în România în ultimii doi ani. În pandemie cei bogaţi s-au îmbogăţit şi mai mult”, a mai afirmat Ciolacu.  

“PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum. Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei, nu doar pentru cei bogaţi şi privilegiaţi”, a mai declarat liderul PSD.  

Raluca Dan