2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 12:22
No menu items!

Ciolacu, despre o înțelegere cu Iohannis: “Doamne ferește!”

spot_img

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, înaintea întâlnirii cu PNL pentru formarea noului guvern, că nu există nicio înțelegere cu preşedintele Klaus Iohannis cu privire la acceptarea lui Nicolae Ciucă în funcţia de prim-ministru. “Doamne fereşte! Chiar mi se pare aberant”, a spus Ciolacu.

“Eu am crezut că îl propun pe domnul Rafila. În acest moment, PSD are o propunere de prim-ministru. Noi mergem la negocieri la ora 16.00 cu cei de la PNL“, a afirmat Marcel Ciolacu, joi la sediul partidului. 

Întrebat dacă PSD ar putea reveni asupra deciziei ca el să fie propus premier şi să îl accepte pe Nicolae Ciucă în această funcţie, Marcel Ciolacu a răspuns: “În acest moment, înţeleg că PNL are altă propunere pentru rotaţie”. 

Întrebat, de asemenea, dacă a avut vreo înţelegere cu Klaus Iohannis cu privire la Nicolae Ciucă în funcţia de premier, încă de acum două luni, liderul PSD a spus: “Doamne fereşte! Nici măcar nu am stat de vorbă cu domnul Iohannis. Credeţi că dacă aveam o înţelegere cu preşedintele de două luni de zile stăteam în această criză politică? Haideţi, chiar mi se pare aberant”.

Raluca Dan