1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:18
No menu items!

Cioacă e liber: „Cineva, acolo sus, mă iubește!”

spot_img

Procurorii nu au obținut arestarea lui Cristian Cioacă, care va fi cercetat în libertate pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Cioacă a fost lăsat să plece liber, miercuri seară, în jurul orelor 20:40. „Cineva acolo sus mă iubește!”, a spus el, râzând.

Miercuri dimineaţă, Cristian Cioacă a fost ridicat din apartamentul său de politisti care l-au prezentat procurorilor Parchetului General pentru audieri. Anchetatorii nu au emis pe numele lui o ordonanta de retinere, insa au cerut arestarea sa. Motivul: si-ar fi ucis sotia si i-ar fi transat apoi cadavrul.

Politistul Cristian Cioaca a mai fost reţinut pentru uciderea sotiei sale si pe 18 septembrie 2007, dar a fost eliberat după ce ordonanţa de retinere pentru 24 de ore emisa de procurori pe numele sau a expirat.

Cioaca a devenit principalul suspecţ în cazul mortii sotiei sale, după ce anchetatorii au găsit urme de sânge atat în apartamentul sau, cat şi în maşină.

Mama şi fratele avocatei cred că Cioacă este cel care a omorât-o pe Elodia, mai ales că acesta a anunţat dispariţia soţiei sale abia după o săptămână. Probele adunate de anchetatori în cei cinci ani de căutări nu au fost insa suficiente pentru solutionarea cauzei. D.M.