2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 4:06
No menu items!

Cinismul primarului din Târgoviște: Nu dramatizați! Puneți o pătură pe voi, stați lângă aragaz. VIDEO

spot_img

Boriga Gabriel

Situaţia din Târgovişte a atins cote alarmante. Mii de oameni care stau în apartamente ANL din Târgovişte sau în locuinţe sociale îndură cu stoicism frigul, după ce reţeaua de furnizare a agentului termic, Termica SA, a intrat în insolvenţă. Locatarii sunt disperaţi şi au ajuns să doarmă îmbrăcaţi din cauza frigului din locuinţe. Din când în când, mai aprind aragazele însă nu o fac prea des pentru că nu au cu ce plăti facturile.Unii s-au îmbolnăvit, iar pereţii apartamentelor sunt plini de mucegai.
Singura sursă de căldură este aragazul. De altfel, acesta a fost și sfatul cinic al primarului din Târgoviște, Gabriel Boriga (PDL).

Prima noastră grijă şi prima noastră prioritate sunt copiii care învaţă 4-5-6 ore pe zi în clase neîncălzite. Evident că în blocurile ANL, că în blocurile sociale se lucrează, dar când eşti acasă poţi să îţi creezi şi alte surse de încălzire alternative. Ai un aragaz, ai un calorifer, pui o pătură pe tine sau pui o haină, deci n-aş vrea să dramatizăm situaţia mai mult decât e cazul!

Gabriel Boriga
primar Târgoviște

Consilierii municipali din Târgovişte vor cumpăra 200 de calorifere electrice pe care, începând de azi, le vor repartiza celor 16 unităţi de învăţământ care încă nu au căldura. Asta, în condiţiile în care instalaţiile electrice, spun chiar unii dintre aleşi, nu vor face faţă consumului ridicat de energie.

Olimpia Diaconiuc