18.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022 - 17:40
No menu items!

Cinismul lui Radu Banciu (B1 TV): Simona Halep nu are fizic de campioană

spot_img

Realizatorul tv consideră că performanța Simonei este „de conjunctură”

banciu1

Prezentatorul emisiunii „Lumea lui Banciu”, de la B1, Radu Banciu a criticat-o în termeni duri pe tenismena română Simona Halep.

El a afirmat, în ediția de joi seară, că „performanța jucătoarei este de conjunctură”. În plus, Radu Banciu consideră că Simona Halep nu are alură și nici fizic de campioană.

Simona Halep nu a învins niciodată nicio sportivă din primele 18 în clasamentul mondial. Niciodată o sportivă care a ajuns în finală, în istoria tenisului modern, nu a avut un asemenea culoar. Nu numai că nu s-a întâlnit cu una din primele 5 sau una din primele 10. Nu s-a întâlnit nici cu una din primele 15, ea fiind favorita numărul 4, acum numărul 3. În aceste condiții îi las pe telespectatori să judece cam care este performanța româncei Simona Help. Una de conjuctură. Trebuie să fim lucizi. Simona Halpe a jucat identic în toate partidele. Sârguincioasă, bine dozată, disciplinată, a intrat de fiecare dată bine în meciuri. Atât timp cât te întâlnești cu adversare de la locul 18 în jos e normal să le bați, tu fiind locul 4 mondial. Nu ale aliură și nici fizic de campioană

Radu Banciu
realizator la B1

Olimpia Diaconiuc