1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 9:19
No menu items!

Cine va fi ministrul PP-DD în guvernul Ponta

spot_img

Partidul lui Dan Diaconescu intră în Guvernul Ponta. Simona Man va ocupa postul de ministru pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, informează realitatea.net.

ppdd
Dan Diaconescu intră la guvernare alături de PSD-UNPR-PC și UDMR. Simona Man îi va lua locul lui Bogdan-Dragoş-Aureliu Marian-Stanoevici în funcția de ministru pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, susțin surse politice pentru Realitatea TV.
Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat miercuri că nu a fost semnat niciun protocol între social-democrați și PP-DD, dar a adăugat că acest lucru este posibil în cursul săptămânii viitoare.El a admis că este posibil ca PP-DD să intre la guvernare, dar a subliniat că acest lucru nu a fost discutat. Președintele PSD, Victor Ponta, și președintele executiv al social-democraților, Liviu Dragnea, s-au întâlnit miercuri, la Palatul Parlamentului, cu conducerea PP-DD. La întâlnire, din partea PP-DD au participat președintele formațiunii, Simona Man, și secretarul general al partidului, Liviu Neagu.

S.M.