16.3 C
București
duminică, 13 iunie 2021 - 8:27

Cine se vaccinează la Piața Obor primește gratis o porție de mici cu muștar

spot_img

Primarul sectorului 2, Radu Mihaiu va oferi porții gratuite de mici cu muștar celor care vin să se vaccineze la centrul de vaccinare de la Obor.

Primarul sectorului 2 Radu Mihaiu a anunțat, marți, pe pagina sa de Facebook, că  centrul de vaccinare din Obor se va deschide vineri.

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”, a scris primarul sectorului 2.

Edilul sectorului a mai precizat că centrul mobil va fi deschis de vineri până duminică, oamenii se pot vaccina fără programare, cu Pfizer sau Johnson & Johnson.

“Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a mai scris Mihaiu, pe Facebook.