15.9 C
București
luni, 27 septembrie 2021 - 4:26

Cine reprezintă România la Miss Earth 2013. FOTOGALERIE

spot_img

Miss Earth

România va fi reprezentată la Miss Earth 2013 de o tânără din Constanța, care a câștigat selecția națională pentru această competiție modială ce se va ține pe 7 decembrie, în Filipine. Constănțeanca Ioana Mihalache a fost aleasă din 64 de candidate din mai multe oraşe ale ţării.

Are 23 de ani, 1,80 metri înălţime, iar dimensiunile sale sunt 87-61-91. Ioana Mihalache va fi timp de un an de zile imaginea Miss Earth România și va trebui să se implice activ în campaniile și acțiunile de caritate sau de protejare şi conservare a mediului înconjurător derulate de organizaţia Miss Earth România.

Ioana a absolvit ca şefă de promoţie Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, fiind masterandă în Politici Europene de Dezvoltare Regională.

Ioana Mihalache va concura în Filipine alături de peste 90 de candidate din lume. Ea va purta vestimentații create de Cristallini şi Ramona Cojocaru.

Pe lângă studiile universitare, Ioana este fotomodel în Turcia şi Italia participând la mai multe competiţii naţionale de frumuseţe, precum Miss World România 2013 şi Miss Universe România 2013.

Anul trecut, Miss Earth România 2012 a fost câștigată de Iulia Monica Dumitrescu.

Miss Earth este clasată între cele patru competiţii internaţionale de frumumuseţe, alături de Miss International, Miss Universe şi Miss World.

Carmen Antonesi