1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 8:52
No menu items!

Cine l-a dezamăgit pe Băsescu

spot_img

Liderul PSD Victor Ponta recunoaşte că l-a dezamăgit pe preşedintele Băsescu prin faptul că nu participă la reuniunea Consiliului Afaceri Generale al UE, explicând însă că prezenţa sa la o reuniune dedicată exclusiv miniştrilor ar fi fost la fel de anormală ca prezenţa preşedintelui la reuniunea CE.

“Ştiu că l-am dezamăgit pe preşedintele Băsescu, dar participarea mea la o reuniune numai de miniştri este la fel de anormală ca şi participarea preşedintelui la o întâlnire doar de prim-miniştri. Nu mai înţelege nimeni nimic despre România, preşedintele se duce în locul primului-ministru, iar primul-ministru trebuie să se ducă în locul ministrului. Am văzut confuzia făcută de preşedintele Băsescu că primul-ministru Monti s-a dus la Ecofin: asta pentru că e ministru de Finanţe, ceea ce eu nu voi reuşi niciodată să fiu, în locul domnului Georgescu, în mod sigur”, a spus Ponta.

El a adăugat că este foarte important ca reprezentanţii Guvernului să explice opiniei publice ceea ce nici măcar preşedintele nu înţelege din funcţionarea structurilor europene. (A.M)