10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 5:39

Cine îi ia locul purtătorului de cuvânt al BOR

spot_img

BOR a decis să își schimbe purtătorul de cuvânt, după ce părintele Constantin Stoica a declarat, după tragedia de la Colectiv că “preoții nu vin neinvitați”. Astfel, Patriarhia a anunțat marți numirea unui nou purtător de cuvânt, consilierul patriarhal și realizatorul de emisiuni la TRINITAS TV, Vasile Bănescu.

Noul purtător de cuvânt a precizat că aceasta a fost inițiativa patriarhului Daniel și că se dorește o mai bună comunicare.

Se poate conta pe o înnoire a comunicării, pe promptitudine, pe o implicare mai mare a Bisericii în zona comunicării. Asta este limpede. Dorim să ne extindem echipa de comunicare, inclusiv prin cooptarea unor buni comunicatori. Suntem, ca să spun așa, în fața unui nou început

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt BOR

El a menționat că se lucrează la noua strategie, care urmeaza sa fie supusă unei dezbateri la nivelul Patriarhiei. “Aceasta va presupune inclusiv organizarea, din când în când, cu o anumită ritmicitate, a unor conferințe de presă la care să participe și Parintele Patriarh“, a mai spus Vasile Bănescu.

Părintele consilier patriarhal Constantin Stoica și părintele consilier patriarhal Ciprian Apetrei își desfășoară în continuare activitatea la Biroul de presă al Patriarhiei Române împreună cu părintele inspector eparhial Bogdan Teleanu.