14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 2:46

Cine este românca care a participat la nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West – FOTO

spot_img

Anastasia Soare a făcut parte dintre cei 600 de invitaţi în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Forte di Belvedere, în Florenţa

 kim kardashian

Anunţată drept “nunta secolului”, căsătoria dintre Kim Kardashian şi Kanye West a fost un eveniment care a adunat toată crema “Hollywood-ului”, printre invitaţi numărându-se şi românca Anastasia Soare.

Supranumită “Regina Sprancenelor de la Hollywood”, Anastasia Soare este singura româncă care a participat la cel mai important eveniment monden al anului.

Anastasia are o relație de prietenie cu Kim Kardashian, ea fiind cea care se ocupă de sprâncenele impecabile ale vedetei.

anasatasia soare - kim kardashian

Anastasia a ales să poarte o rochie prețioasă, lungă, din tul nude, cu aplicații arigintii, semnată de stilista și designerul Dana Budeanu.

anastasia soare

Ceremonia de nuntă a avut loc sâmbătă seara la Florența, în Forte Belvedere, o fortăreață din secolul al XVI-lea construită de familia Medici și utilizată în prezent ca spațiu expozițional. Kim a purtat o rochie semnată Givenchy, micuța North a avut o rochiță de la aceeași casă de modă, iar Kanye West a purtat un frac, tot Givenchy.

C.A.