1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 11:13
No menu items!

Cine este noul viceprimar al Capitalei

spot_img

Consilierii generali ai Capitalei au ales-o, în ședința de joi, pe Tomnița Michaela Florescu (ALDE) în funcția de viceprimar.

Tomnița Michaela Florescu a obținut 28 de voturi “pentru” și niciunul “împotrivă”. Consilierii PNL și cei ai USB au anunțat că nu participă la vot.

După anunțarea rezultatului, Tomnița Michaela Florescu a spus că se simte “onorată și foarte responsabilă”.

“Am însă o oarecare nelămurire. Și anume, mi s-a cerut un CV, pe care l-am trimis tuturor. Ce să înțeleg? Că în clipa în care nu au votat mi-au redus cariera și viața profesională la zero? Mulțumesc. Nu am înțeles de ce nu ați votat. Și v-o spun cu toată amiciția. Eu, în continuare, sper să fim o echipă, pentru că bănuiesc că toți avem bune intenții”, a precizat noul viceprimar al Bucureștiului, citat de Agerpres.

Tomnița Michaela Florescu este arhitect și profesor la Universitatea de Arhitectura și Urbanism “Ion Mincu”, catedra Proiectare de Interior și Design.

În declaraţia de avere postată pe site-ul Primăriei Capitalei, Michaela-Tomniţa Florescu menţionează ca are două case în Bucureşti, una de 230 de metri pătrați, achiziţionată în anul 2007, şi o a doua cu o suprafaţă de 186, cumpărată în 2011. De asemenea, în declaraţia acesteia de avere se regăsesc obiecte de artă şi bijuterii în valoare de 230.000 euro.

R.D.