10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 13:09
No menu items!

Cine este noul director al Hidroelectrica

spot_img

Directorul Direcţiei Producere Energie Electrică din cadrul Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru, a preluat luni şi funcţia de director general al companiei, în locul lui Mihai Stănculescu

Mihail Stănculescu este noul director general al Hidroelectrica
foto: ghimpele.ro

Mihai Stănculescu a cerut suspendarea din funcția de director geenral al Hidroelectrica, din motive medicale.

Agliceru are o experienţă de aproape 30 de ani în domeniul energetic şi este absolvent al Facultăţii Electrotehnice la Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al companiei. el lucrează din 1999 la Hidroelectrica, prima funcție de conducere fiind cea de director general adjunct tehnic la sediul central al Hidroelectrica, iar în 2006 a fost numit şef serviciu Inspecţie Generală. Din 2009 până în 2013 a fost director la Direcţia Control Intern.

Din august până în octombrie 2013, Agliceru a fost membru al directoratului Hidroelectrica, iar din octombrie este directorul Direcţiei Producere Energie Electrică.

Hidroelectrica este controlată de stat prin Departamentul pentru Energie. Compania este în insolvenţă din luna februarie, a doua oară în mai puţin un an, prima procedură fiind deschisă în perioada iunie 2012 – iunie 2013.

S.M.