Cine este Florin Jianu, propus ministru delegat pentru IMM-uri și turism

jianu_florin

Florin Jianu, propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru IMM și turism, are 38 de ani, vine din Slatina, este din 2007 președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România și este și vicepreședinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Născut pe 30 decembrie 1976 în Slatina, Florin Jianu a terminat, în 1999, Facultatea de Matematică din cadrul Universității București.

Din 2007, Florin Jianu este președintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România și a fost ales în 2012 și președintele Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători. De asemenea, Jianu este și membru în Comitetul Economic și Social European.

Jianu este și vicepreședintele Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR). Florin Jianu este și președintele organizației nonguvernamentale Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor Europroject.

În ultima declarație de avere depusă în 2012, Jianu preciza că deține o casă de locuit și un apartament în Slatina, precum și două apartamente în București. În rest, Jianu declara că nu deține terenuri, automobile, bunuri de valoare, credite sau conturi în bănci.

La capitolul venituri, în 2011 Jianu a încasat peste 165.000 lei ca angajat al Europroject în Slatina și peste 10.000 de lei dividende de la SC Advice Media Group SRL.

1 COMENTARIU

Comments are closed.