1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:49
No menu items!

Cine este cea mai drăguță?

spot_img

Cine este cea mai drăguță?

A fost aleasă cea mai draguță celebritate americană

S-a născut într-un 13 decembrie din părinți finanțiști și are o carieră strălucită în lumea muzicii de peste opt ani. La frumoasa vârstă de 23 de ani, frumoasa milionară Taylor Swift are mai mult decât și-ar putea dori oricine într-o viață și nu i s-a urcat deloc la cap. Nu numai că a fost declarată cea mai caritabilă persoană in viață a acestui an, dar a fost văzută de curând purtând o rochie de numai 25 de lire sterline. Cântăreață și compozitoare de success, blondina arată șic cu părul strâns într-o coadă de cal și cu rujul roșu aprins.

“Mi-am petrecut mult timp pendulând între credință și neîncredere.”

Tânăra susține cauze, promovează proiecte, înființează centre educaționale, donează cărți și este onorată cu premii. În 2012, Taylor a donat patru milioane de dolari unui muzeu, fapt care o încadrează în imaginea de “Moș Crăciun”. Nu e de mirare că iubitul ei, Harry Styles, a prezentat-o atât de repede mamei lui; în această perioadă se fac multe cadouri neașteptate.

Miley Cyrus ocupă locul al doilea în acest top și Channing Tatum vine pe locul al treiela. Pe locul al patrulea, se situează Lady Gaga, care a creat fundația “așa m-am născut” și pe locul al cincilea stă Justin Bieber.

C.N.

Articolul precedentArsă de vie în fața casei
Articolul următorCe mai face Kate Middleton?