15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 8:53
No menu items!

Cine este câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49. A aflat rezultatul extragerii pe 13 decembrie

spot_img

Câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49, premiu de 5,6 milioane de lei, este un bărbat de 50 de ani din Tulcea. El a declarat că a aflat rezultatul extragerii într-o zi de 13, care i-a purtat noroc. Bărbatul, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea, a spus că va continua să joace ca şi până acum şi speră să câştige şi marele premiu la Joker. 

Câştigătorul la categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 decembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române, şi şi-a ridicat premiul în valoare de 5,6 milioane de lei (peste 1 milion de euro), potrivit unui comunicat al instituției.

Bărbatul este din Tulcea, are peste 50 de ani și este un jucător fidel al Loteriei Române, jucând de mai bine 30 de ani, în mod constant. El a declarat că aplică aproape la fiecare joc aceeaşi schemă, cod 57, numerele fiind de fiecare dată altele, fără nicio semnificaţie personală.

Jucătorul a aflat că este marele câştigător la Loto 6/49 a doua zi, pe 13 decembrie, când şi-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Române.

E. Stan