15.6 C
București
vineri, 9 iunie 2023 - 3:11
No menu items!

Cine este bărbatul care a spart geamul la DNA

spot_img

DNA a făcut plângere penală pe numele lui Grigore Ion Cristinel care a spart, miercuri, geamul ușii de acces din instituție

Spargator_SZ 2

DNA a precizat într-un comunicat că Grigore Ion Cristinel a venit azi la procurorul de caz care se ocupade plângerile sale anterioare, din luna august.

În zilele de 13 şi 29 august 2014, numitul GRIGORE ION CRISTINEL s-a prezentat în audienţă la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă şi Relaţii cu publicul, relatând aspecte care pun îndoială capacitatea de discernământ a persoanei respective („are o cameră video implantată în ochi, are introdus în braţul drept un microcip, iar asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu”). Anterior, numitul GRIGORE ION CRISTINEL depusese o sesizare având un conţinut similar. La data de 22 iulie 2014 petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înştiinţat asupra competenţei D.N.A. şi a fost invitat să formuleze plângere sau denunţ dacă are cunoştinţă de săvârşirea unor fapte de corupţie.

comunicat DNA

Spargator_SZ 1

DNA mai precizează că a făcut plângere penală la Secția 3 Poliție pe numele bărbatului, pentru distrugere.

M.N.