11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:54
No menu items!

Cine este adolescentul care a murit la Odorheiu Secuiesc. David ar fi împlinit 18 ani de Crăciun

spot_img

David, adolescentul care s-a stins din viață după ce a fost prins sub dărâmături terminase cursurile și intrase în internatul liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, alături de alte colege. Nimeni nu bănuia că acestea sunt ultimele sale clipe. David și colegele sale au rămas captivi sub dărâmături.

Salvatorii au încercat să îi scoată. Primele fete au fost scoase în stare conștientă și semiconștientă. Pentru a treia victimă, scoasă inconștientă de sub ruine, au fost nevoie de manevre de resuscitare. După eforturi contracronometru, inima copilei a început din nou să bată, însă starea ei este în continuare gravă. A fost transportată la un spital din Mureș.

David era de negăsit. Salvatorii au reușit într-un final să intre în contact cu el. Cu ultimele eforturi, copilul încerca să îi îndrume către el. Voia să trăiască și să fie găsit. Doar că atunci când salvatorii au reușit să dea de el, băiatul a fost scos inconștient. Au trecut și pentru el la manevre de resuscitare și toți oamenii adunați acolo s-au rugat pentru el. Dar David nu a mai putut lupta. Inima lui s-a oprit pentru totdeauna.

Adolescentul de 17 ani era crescut doar de mamă. Pe 25 decembrie, chiar de Crăciun, ar fi împlinit 18 ani. Din păcate, nu își va sărbători petrecerea de majorat, ci înmormântarea. David nu va mai primi cadouri, ci buchete de flori și lacrimi, potrivit ObservatorNews.

Toată tragedia a început când în curtea internatului, mai mulţi lucrători ar fi făcut săpături pentru a conecta clădirea la rețeaua de canalizare și la rețeaua pluvială. Este posibil ca lucrările efectuate sub fundația clădirii să fi afectat structura de rezistență. În jur de ora 16:30, un perete s-a prăbuşit, iar două etaje s-au făcut una cu pământul.

D.Constantin