Cine era Aurelia Ion, tânăra moartă în accidentul aviatic din Apuseni. Legiști: Tânăra a murit de frig

aurelia ion

Tânăra moartă în urma accidentului aviatic de luni avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni. Medicii legişti au stabilit că Aurelia Ion a decedat din cauza hipotermiei.

Aura 1

Potrivit primelor rezultate ale autopsiilor, decesul Aureliei Ion a fost provocat de hipotermie, iar pilotul Adrian Iovan a decedat din cauza unei hemoragii interne.

Tânăra moartă în urma accidentului aviatic de luni avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni, se arată într-un comunicat de presă al MApN.

Aurelia Ion s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală, precizează MApN.

Medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea, declara că tanăra a fost găsită în stop-cardio respirator de către echipajele care au ajuns la faţa locului.

Fata avea traumatisme craniene, fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicală şi era în stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Lucian Mera

NICIUN COMENTARIU