16.6 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 9:38
No menu items!

Cine “e dus cu pluta” de la PNL și ce “coleg” i-a răspuns cu “Hai sictir!”

spot_img

Referendumul pentru familie face victime și în iunie 2019. Pe rețeaua de socializare Facebook, Daniel Gheorghe, deputat PNL, și Tudor Cârstoiu, membru PACT, au avut un schimb dur de mesaje, pe tema modificării articolului 48 din Constituție, în sensul votat la referendum de peste 3 milioane și jumătate de români. DCNews a publicat dialogul celor doi, în care liberalul a spus că ar susține un demers de revizuire a Constituției pe tema căsătoriei care poate avea loc exclusiv între un bărbat și o femeie.

Iată mesajele celor doi tineri politicieni:

Tudor Cârstoiu: Bai colega… esti dus cu pluta. A fost un referendum care a respins asta. Nu accepti vointa poporului? Abia astept sa ma asez confortabil in PNL si sa ma lupt din interior cu homofobi ca tine.

Daniel Gheorghe: Nu stiu de cand suntem noi colegi si ce legatura ai tu cu PNL. Te asigur ca partidul asta nu e facut pt extremiști neo-marxisti ca tine! Data viitoare inainte de a vorbi de vointa poporului mai citeste cateva lucruri despre democrație si invata sa vorbești civilizat. Nu dai tu sfaturi oamenilor care au făcut ceva pentru PNL! Cam atat. O zi buna!

Tudor Cârstoiu: Daniel Gheorghe boss… sunt presedintele comisiei de etica de la PACT pentru România, suntem in faza avansata de fuziune cu voi, iar pe tine te urmaresc de mult si am vazut si cum jigneai protestatarii la Antena 3. Tu in PNL esti 0, nu contezi si o sa ma asigur ca democratic vei disparea din randurile demnitarilor alesi in PNL. Hai sictir.

Daniel Gheorghe: Fuziunea cu PACT este zero pentru PNL! Hai dispari de aici cu apucaturile astea securiste! Sictir sa vorbesti la tine acasa, bolsevicule !

E.S.