15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 9:32

Cine are cele mai mari șanse să fie viitorul primar al sectorului 6. SONDAJ

Cu toate că mai sunt opt luni până la alegerile locale, în sectorul 6 al Capitalei, opțiunile alegătorilor sunt deja clare. Un proaspăt sondaj de opinie arată pe cine vor alege aproape jumătate din locuitorii sectorului 6.

Candidatul independent Ștefan Florescu se află în topul preferințelor pentru funcția de primar al Sectorului 6. Potrivit Barometrului Avangarde, realizat în perioada 7-9 septembrie, pe un eșantion de 1.000 de persoane, cu vârsta de peste 18 ani, Ștefan Florescu se bucură de o notorietate de 73%, spre deosebire de posibilii săi contracandidați, de la PSD, PNL sau alte partide, care nu depășesc 28%.

Pe de altă parte, 72% ar alege un candidat independent. Astfel, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri, Ștefan Florescu ar fi ales de 44% dintre votanți, spre deosebire de Gabriel Mutu (PSD), care ar primi doar 25% dintre voturi sau de Răzvan Mironescu (PNL) care este preferat de doar 21% dintre alegători.

Florescu_Stefan

Dacă Ștefan Florescu ar candida din partea PSD, el ar obține 74% dintre voturi, iar, dacă ar fin din partea PNL, ar primi 56%. Oricum s-ar vota la alegerile locale pentru sectorul 6, 40% dintre locuitor sunt convinși că Florescu ar obține funcția de primar.

CITEȘTE AICI SONDAJUL INTEGRAL

Valeriu Motoc