1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 7:37
No menu items!

Cine a activat contul de WhatsApp al Luizei Melencu. Ce spun specialiștii

spot_img

Se caută explicații după ce pe contul de Whatsapp al Luizei Melencu a apărut o nouă activitate.

O colegă a Luizei a semnalat activitatea, inexplicabilă până acum, de iesire din mai multe grupuri de Whatsapp a Luizei Melencu. Joi, la ora 00.56 pe grupul colegilor de clasă a apărut mesajul: “Luiza a ieșit din grup”. 

Până în acea noapte, în grupul de WhatsApp al clasei, colegii Luizei puteau vedea că fata a fost activă ultima dată în 14 aprilie 2019, exact data dispariţiei, a povestit pentru adevarul.ro colega Luizei care a semnalat că pentru scurt timp, contul de Whatsapp al Luizei Melencu a fost activ.  

În data 3 august,  un lan de floarea soarelui a fost cercetat centimetru cu centimetru în căutarea telefonului Luizei, după ce Gheorghe Dincă a susținut că l-ar fi aruncat acolo. 

Specialişti IT susţin că, probabil, cineva a deschis telefonul care nu mai fusese folosit  din ziua dispariţiei tinerei.

Există posibilitatea ca cineva să fi găsit în cursul zilei de ieri telefonul, iar aparatul să fi fost pornit după ce a fost pus la încărcat. Este greu de înţeles însă de ce a fost  păstrată în aparat cartela SIM a Luizei şi nu a fost înlocuită cu o alta, caz în care contul de WhatsApp al tinerei nu ar mai fi funcţionat pentru că acesta este strict legat de numărul de telefon. 

Experţii mai spun că mai există şi posibilitatea ca investigatorii să fi cerut operatorului de telefonie mobilă clonarea cartelei SIM pentru a putea vedea cu cine a ţinut fata legătura şi ce eventuale discuţii ar fi avut cu persoanele respective.

Oricum, şi într-un caz şi în celălalt, este greu de aflat motivul pentru care persoana care a avut acces pentru puţin timp la contul Luizei s-a obosit să dea comanda de ieşire din respectivul grup de utilizatori.