4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 2:34
No menu items!

Cinci răniți într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui

spot_img

Cinci răniți într-un accident pe Autostrada Soarelui
foto: citynews.ro

Cinci persoane au fost rănite, joi seară, în urma unui accident care a avut loc pe Autostrada Soarelui, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Unul dintre răniţi a fost preluat cu un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, accidentul a avut loc pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa al autostrăzii. Astfel, un autoturism Mercedes Vito, în care se aflau şoferul şi patru pasageri, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat.

“La faţa locului s-au deplasat echipajele pompierilor militari SMURD Lehliu Gară şi ale Serviciului de Ambulanţă cu două salvări de la Fundulea şi Lehliu Gară. Nu a fost nevoie de descarcerare, o victimă este în stare gravă, având piciorul aproape amputat şi s-a cerut sprijinul elicopterului SMURD pentru ca aceasta să fie transportată probabil la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Alţi doi răniţi cu traumatisme mai uşoare, respectiv escoriaţii şi atacuri de panică, au fost transportaţi la spitalul din Lehliu Gară, iar celelalte două persoane, mamă şi fiică, au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi toracice, fiind transportate cu ambulanţele de la Călăraşi până la kilometrul 20 al autostrăzii, de unde au fost preluate de salvări din Capitală şi transportate la un spital din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, plutonier major Ovidiu Tătăranu.

R.D.