10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 9:26

Cinci răniți într-un accident pe Autostrada Soarelui

spot_img

Cinci răniți într-un accident pe Autostrada Soarelui
foto: ziuanews.ro

Cinci persoane au fost rănite joi dimineaţă, într-un accident produs pe Autostrada Soarelui, în apropierea localităţii Lehliu (județul Călăraşi), după ce un autoturism a lovit un camion.

Potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe sensul Constanţa – Bucureşti al A2, la kilometrul 63.
Un autoturism Volkswagen Golf a intrat într-un camion înmatriculat în Bulgaria, iar, în urma impactului, cei cinci pasageri ai autoturismului au fost răniți, fiind transportaţi la spital.

Astfel, șoferul şi trei pasageri ai maşinii au fost duşi la spitalul din Lehliu, iar pasagerul din dreapta a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs pentru că șoferul autoturismului Volkswagen era foarte obosit și nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ 40 de minute pentru măsurători, fiind deviat pe DN3 Bucureşti-Călăraşi-Constanţa, prin Lehliu.

Raluca Dan