18.2 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 3:53
No menu items!

Cinci membri ai unei familii, inclusiv o fetiţă de 5 ani, uciși cu zeci de lovituri de cuțit. Suspectul a fost reținut

spot_img

Cinci membri ai unei familii, inclusiv o fetiţă de 5 ani, au fost găsiţi omorâți în locuinţa lor din localitatea argeşeană Bascov, suspectul principal fiind rudă cu victimele, cunoscut cu afecţiuni psihice. Ucigașul, în vârstă de 53 de ani, se află în custodia poliţiştilor.

Poliţia Judeţeană Argeş a transmis, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, că instituţia a fost sesizată, marţi, despre faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socrii şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi.
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, ajunşi acolo, au constatat că cele sesizate se confirmă. 
 
„Poliţiştii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş”, a precizat sursa citată.
 
Bărbatul a fost prins cu sprijinul jandarmilor argeşeni.
 
Raluca Dan