8.6 C
București
duminică, 18 aprilie 2021 - 21:46

Cinci celebrități, victime ale violenței domestice

Cinci celebrități, victime ale violenței domestice

Chiar şi femeile frumoase şi care au întreaga lume la picioare au devenit victime ale violenţei domestice.

Iată câteva vedete internaționale agresate de parteneri:

  1. Tina Turner: Scenariul filmului „What’s Love Got To Do With It” prezintă mariajul violent de care a avut parte Tina Turner alături de Ike Turner, prezentând diferite scene în care celebra cântăreaţă a fost bătută de mai multe ori, abuzată sexual şi arsă cu ţigara. Deşi Ike Turner a fost un bărbat agresiv, Tina Turner a rezistat lângă el 16 ani.
  2. Rihanna: În 2009, Rihanna şoca întreaga lume cu o imagine în care apărea cu faţa plină de sânge şi de vânătăi provocate de Chris Brown, iubitul artistei.  Chris a pledat vinovat şi a primit 5 ani de închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.
  3. Madonna: Madonna încă spune despre Sean Penn că a fost iubirea vieţii ei, cu toate că, în 1998, actorul a fost reţinut pentru violenţă domestică. Sean Penn a pledat vinovat şi a divorţat un an mai târziu de faimoasa cântăreaţă. 
  4. Halle Berry: Halle Berry a povestit că în 2004 a fost lovită atât de puternică de iubitul ei de atunci, încât şi-a pierdut auzul la urechea dreaptă. Faptul că şi mama ei a trecut prin acelaşi „tratament” a determinat-o pe Halle Berry să pună capăt relaţiei.
  5. Mariah Carey: Mariah Carey a fost abuzată fizic şi psihic de primul său soţ, Tommy Mottola. S-au căsătorit în 2003 şi au divorţat 5 ani mai târziu.

 

 C.I.