3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 10:23
No menu items!

Cinci case au ars şi o persoană a fost rănită într-un incendiu în Capitală

spot_img

incendiu

Cinci case au ars şi o persoană a fost rănită în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, în sectorul 4 al Capitalei. Pompierii au reușit să stingă focul după o intervenţie care a durat aproximativ trei ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incendiul a fost anunţat marţi, în jurul orei 1.15, de o persoană care a semnalat faptul că ard mai multe case pe strada Alunişului. Potrivit lui Vasile, când au ajuns primele echipaje ale ISU, flăcările erau deja foarte înalte şi extinse pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

Un bărbat a suferit arsuri la mâini şi a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu apă şi spumă, pe străzile Alunişului şi Radului, reuşind să stingă focul după aproximativ trei ore. Pe lângă cele 12 autospeciale, au mai fost trimise la faţa locului trei maşini de descarcerare, trei de prim-ajutor şi o autoscară.

R.D.