Cifra destinului marchează relaţiile amoroase!

Cifra destinului marchează relaţiile amoroase!

Cifra destinului marchează relaţiile amoroase!

Nimic nu este întâmplător, mai ales data naşterii. Semnificaţia specială a alinierii astrelor în momentul sosirii noastre pe lume ne conturează destinul. Pentru a afla ce viitor ne este rezervat în plan amoros, adunăm toate cifrele din data naşterii noastre cu cele din data naşterii partenerului şi descoperim cifra edificatoare.

1 – Relaţia este caracterizată de mândrie, pasiune şi dorinţa de a impresiona. Vă folosiţi de statut pentru a fi admiraţi, căci nu puteţi trăi fără succes. Vă străduiţi să realizaţi cât mai multe împreună şi puteţi avea o căsnicie reuşită, cu averi impresionante.

2 – Relaţia este marcată de sensibilitate, dependenţă şi siguranţă. Petreceţi mult timp în cuplu, iar împărtăşirea sentimentelor este esenţială. Preferaţi căldura căminului în locul unei vieţi sociale bogate, iar copiii aduc fericirea deplină, devenind centrul universului.

3 – Relaţia este solidă şi depăşeşte multe încercări. Pentru ca familiei să nu-i lipsească nimic, munciţi din greu şi există riscul să vă neglijaţi partenerul din cauza acestei obsesii. Realizările materiale vă fac mândri şi aroganţi, ceea ce poate strica relaţia cu prietenii şi rudele.

4 – Relaţia are la bază pasiunile intelectuale comune şi dragostea pentru cunoaştere. Vă place să învăţaţi şi să călătoriţi. Depăşiţi dificultăţile prin modul neconvenţional de a vedea lucrurile. Sunteţi discreţi şi nu vă expuneţi viaţa particulară. Sunteţi ca Tom şi Jerry, iar cei apropiaţi vă considera un cuplu ciudat.

5 – Relaţia este marcată de noroc, dragoste şi diversitate, evoluând greu, pentru că vă este teamă de responsabilitate. Comunicaţi bine, dar nu sunteţi disciplinaţi şi puteţi rata oportunităţi semnificative. Trebuie să vă maturizaţi împreună sau să primiţi sfaturile celor apropiaţi.

6 – Relaţia este marcată de dragoste şi devotament pentru instituţia familiei. Iubiţi plăcerile vieţii, iar căminul şi confortul sunt foarte importante pentru fericirea voastră. Puteţi avea o căsnicie de invidiat şi copii foarte reuşiţi. Aveţi o slăbiciune pentru lux, artă şi frumos şi puteţi acumula averi. Tendinţa de a vă critica unul pe celălalt provoacă tensiuni.

7 – Relația este marcată de dorința pentru distracție şi pasiunea comună pentru plăcerile vieții. Sunteţi sociabili şi şarmanţi, dar sensibili în fața greutăților. Critica excesivă poate produce depresii şi se impune rezolvarea problemelor pe loc.

8 – Relația este puternică si reușiți să depășiți obstacolele vieţii, iar ambiția și perseverența vă aduc realizări. Puteți fi retrași și nu foarte sociabili, cu un grup restrâns de prieteni. Abuzul de alcool, droguri sau alte dependențe riscă să va afecteze relaţia şi se recomandă precauţie.

9 – Relaţia este perfectă, formaţi o echipă de invidiat. Muncitori, organizați și responsabili, îi ajutaţi pe cei care au nevoie de voi cu empatie. Vă implicaţi în activități de voluntariat şi organizații pentru folosul comunității. Muzica şi artele vă aduc prieteni noi.

C.N.

NICIUN COMENTARIU