-0.1 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 9:09
No menu items!

Christian Ciocan, demis de ministrul Lucian Bode

spot_img

Comisarul-șef Christian Ciocan a fost demis, joi, de ministrul Lucian Bode din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI, după scandalul pe care l-a provocat după ce a fost prins comițând 7 abateri la Codul Rutier. 

Anunțul demiterii lui Ciocan a fost făcut de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

“Ca urmare a raportului scris prezentat de către directorul general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în legătură cu situația expusă în spațiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus încetarea împuternicirii ofițerului de poliție din funcția de director al Unității de Politici Publice a MAI.
În continuare, comisarul-șef de poliție Ciocan Christian își va desfășura activitatea în funcția de execuție ocupată anterior în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, au precizat oficialii MAI.

Comisarul Christian Ciocan, director de comunicare al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română şi al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor “Mihai Viteazu”, director și în cadrul MAI, a fost prins încălcând 7 prevederi legale la legile circulației de agenții de la secția 4 din București. Alți colegi, de la sindicatul Europol, au postat imagini cu comisarul Ciocan, care a avut un comportament ”scandalos” față de agenții care îl sancționau.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Sindicaliștii din poliție se toarnă între ei. Comisarul Christian Ciocan, amendat pentru 7 nereguli la legea circulației