21.1 C
București
miercuri, 12 mai 2021 - 21:25

Christian Bale refuză să interpreteze rolul lui Steve Jobs

Filmul este realizat după un scenariu scris de Aaron Sorkin, fiind adaptarea biografiei lui Steve Jobs scrise de Walter Isaacson

 Steve Jobs

Actorul britanic Christian Bale a renunțat să-l interpreteze pe Steve Jobs în filmul biografic realizat de regizorul britanic Danny Boyle despre co-fondatorul companiei Apple, decedat în 2011, au anunțat luni Variety.com și Hollywood Reporter, preluate de AFP.

“După discuții preliminare”, Christian Bale “a decis să nu participe la proiectul filmului biografic despre Steve Jobs produs de studiourile Sony”, a anunțat revista Variety, citând surse sub protecția anonimatului.

Totodată, și Hollywood Reporter a confirmat, citând surse din industria filmului, că actorul a ajuns la concluzia, „după îndelungi deliberări și sentimente contradictorii, că nu este alegerea potrivită pentru acest scenariu”.

Revista Variety susține că Sony va continua să caute un alt actor care să îl interpreteze pe patronul vizionar al firmei Apple, după ce Christian Bale și Leonardo DiCaprio au refuzat acest rol, adăugând că studiourile sunt în discuții cu Seth Rogen pentru personajul co-fondatorului companiei americane de IT, Steve Wozniak.

Filmul este realizat după un scenariu scris de Aaron Sorkin, fiind adaptarea biografiei lui Steve Jobs scrise de Walter Isaacson.

Cofondator și director general al firmei Apple Computer şi director general al firmei Pixar, Steve Jobs a fost cel mai mare acționar al companiei Disney și membru în consiliul directorial, fiind considerat unul dintre cele mai influente personaje din industria calculatoarelor și a divertismentului.