10 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 6:42

Chris Brown, condamnat la alte 131 de zile de închisoare

spot_img

Chris Brown

Rapperul Chris Brown a fost condamnat la alte 131 de zile de închisoare, după ce a recunoscut, vineri, într-un tribunal din Los Angeles, că a încălcat regimul de libertate condiţionată, implicându-se într-o bătaie în Washington, anul trecut.

Iniţial, un judecător l-a condamnat pe cântăreţ la 365 de zile de închisoare, după care a redus pedeapsa la 234 de zile, pe care deja le-a petrecut în spatele gratiilor şi în centre de reabilitare, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul, în vârstă de 24 de ani, care a fost diagnosticat recent cu o tulburare bipolară, se află în arest de o lună, după ce a fost dat afară dintr-un centru de reabilitare – unde instanţa a decis să fie internat la mijlocul lunii martie,  după ce a încălcat trei reguli interne.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe fosta sa parteneră, cântăreaţa Rihanna, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy. Ulterior, cântărețul a fost implicat într-un incident petrecut în Washington, când artistul şi bodyguard-ul său, Christopher Hollosy, au fost acuzaţi că l-au lovit pe un bărbat în faţa unui hotel şi i-au spart nasul. Procesul pentru acest incident a început în iunie 2013 şi cântăreţul ar putea petrece maximum şase luni în închisoare şi să plătească o sumă de 1.000 de dolari dacă va fi condamnat.

 D.M.