5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 15:29
No menu items!

Chris Brown, arestat în Washington

spot_img

 Chris Brown

Rapperul Chris Brown şi unul dintre agenţii din dispozitivul său de securitate au fost arestaţi, duminică la ora 4.30 A.M, în Washington DC, după o altercaţie cu un bărbat, în faţa unui hotel din capitala Statelor Unite.

Potrivit poliţiei din Washington, citată de CBS News, Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost implicat într-o altercaţie cu un bărbat în faţa Hotelului W din Washington DC.

Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri şi externată câteva ore mai târziu. Brown şi garda sa de corp au rămas în închisoare până luni, când vor fi duşi în faţa unui judecător.

Chris Brown este acuzat de agresiune fizică.

Poliţia metropolitană din Washington nu a oferit detalii despre starea bărbatului agresat, precizând doar că “este în viaţă”.

Brown a fost condamnat pentru violenţă domestică în statul California și se află încă sub control judiciar, după ce a agresat-o pe fosta sa iubită, Rihanna, în 2009. Orice nouă arestare poate fi considerată de autorităţi o încălcare a termenilor eliberării condiţionate şi ar putea să-l trimită pe solist în spatele gratiilor.

C.A.