6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 12:24
No menu items!

Chițoiu: Aceia care au trădat liberalismul sunt cei din conducerea actuală a PNL

spot_img

Daniel Chițoiu a declarat că nu se așteaptă de la Klaus Iohannis să înțeleagă trădarea înfăptuită de PNL sub conducerea sa, deoarece nu a fost și nu va fi vreodată liberal

Daniel Chitoiu 2_SZ

Deputatul PLR Daniel Chițoiu a declarat, marți, că aceia care au trădat liberalismul sunt cei din conducerea actuală a PNL și că nu se așteaptă de la Klaus Iohannis să înțeleagă trădarea înfăptuită de PNL sub conducerea sa, deoarece nu a fost și nu va fi vreodată liberal.

După ce s-au dezis de liberalism și de partenerii europeni din ALDE, cei din conducerea PNL, în frunte cu Klaus Iohannis, acuză PLR de trădare. Domnul Iohannis încearcă, în mod constant în ultima perioadă, să manipuleze opinia publică referitor la faptul că noi cei din PLR am trădat valorile liberale. Încă nu îmi este clar în ce calitate vorbește domnul Iohannis despre trădarea liberalismului: din cea de reprezentant al PPE, al noii alianțe cu PDL sau din partea fostului PNL, care a trecut la populari ? Cu siguranță domnul Iohannis nu vorbește din calitatea de reprezentant al liberalismului în România.

Daniel Chițoiu
deputat

Daniel Chițoiu a precizat că “este de-a dreptul rușinos” pentru un om politic, cum se vrea Klaus Iohannis, să arunce cu afirmații mincinoase în spațiul public.

Liberalismul a fost trădat de cei care ar fi trebuit să ducă mai departe tradiția PNL, de o mână de lideri care au pus pe primul loc interesele lor meschine. Aceasta este realitatea pe care ar trebui să o accepte toți cei care astăzi se ascund în spatele denumirii de PNL, dar care, de fapt, sunt membri ai PPE și aliații celor din PDL, care i-au umilit și batjocorit pe români. Nu mă aștept ca domnul Klaus Iohannis să înțeleagă vreodată adevăratul sens al trădării înfăptuite în aceste zile de PNL sub conducerea domniei sale, deoarece nu este și nu va fi vreodată liberal. Iohannis a reușit să realizeze ceea ce Traian Băsescu, dușmanul PNL de 10 ani încoace, cel care a rupt din PNL și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a elimina liberalismul de pe scena politică, nu a izbutit“, afirmă  Daniel Chițoiu.

D.M.