3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 0:21
No menu items!

Chevron a angajat 32 de locuitori din Pungești

spot_img

chevron2

Chevron Romania Exploration & Production a organizat, marți, Ziua Porților Deschise pentru presă, la șantierul din localitatea Siliștea, comuna Pungești, ocazie cu care reprezentanții companiei americane au anunțat că activitățile de explorare se desfășoară în prezent fără incidente, iar printre lucrătorii angajați se numără și 32 de persoane din Pungești.

Tom Holst, manager al Chevron Romania, a declarat că pentru compania americană “este foarte important ca toate operațiunile desfășurate să respecte standardele de siguranță și legislația de mediu“.

Pentru etapa inițială am lucrat cu compania Prospecțiuni și am avut 90 de zile fără incidente, iar pentru cea de-a doua etapă, cea de foraj, lucrăm cu specialiștii Dafora și avem deja 20 de zile de lucru fără probleme. Avem toate avizele necesare pentru desfășurarea activității de aici, inclusiv avize de mediu“, a precizat Tom Holst, citat de AGERPRES.

Reprezentanții Chevron au afirmat că pentru lucrările de la perimetrul Siliștea din comuna Pungești au fost angajate 56 de persoane din județul Vaslui, 32 dintre salariați fiind din comuna Pungești.

R.D.