17.2 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 23:05

“Chestionarul lui Proust”. Cum răspunde MIHAI MITOȘERU

spot_img

“Chestionarul lui Proust” este un set de întrebări folosite în jocurile de societate, numele provenind de la răspunsurile lui Marcel Proust, care au fost păstrate în jurnalul prietenei sale, Antoinette Faure. Ulterior, ele au fost preluate în zeci de variante, adaptate, refăcute și regăsite în faimoasele emisiuni ale lui Bernard Pivot care făcuse din chestionar punctul culminant al emisiunii. În această rubrică găsiți răspunsurile diferitelor personaje din societatea românească.

mitoseru_mihai

Mihai Mitoşeru – actor, personalitate din industria divertismentului: 

1. Principala caracteristică a caracterului meu : Sensibilitatea. Sensibil, romantic, dar nu sunt libidinos! :))

2. Calitatea pe care o prefer la un bărbat: În general prefer femeile, :))) dar cel mai important la un om este simţul umorului.

3. Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: La puţinii prieteni adevăraţi pe care-i am apreciez că sunt langă mine atunci când am nevoie, adică la greu.

4. Visul meu de fericire: Eu visez acum cu ochii deschişi – mama, Noemi şi cu mine suntem sănătoşi, la anul mă căsătoresc, ne-am mutat în casă nouă şi, pe plan profesional, prezint o emisiune de mare audienţă. Asta înseamnă fericire pentru mine – adică, sănătate, împlinire.

5. Ce detest cel mai mult: Prostia combinată cu răutate.