“Chestionarul lui Proust”. Cum răspunde CONNECT – R

“Chestionarul lui Proust” este un set de întrebări folosite în jocurile de societate, numele provenind de la răspunsurile lui Marcel Proust, care au fost păstrate în jurnalul prietenei sale, Antoinette Faure. Ulterior, ele au fost preluate în zeci de variante, adaptate, refăcute și regăsite în faimoasele emisiuni ale lui Bernard Pivot care făcuse din chestionar punctul culminant al emisiunii. În această rubrică găsiți răspunsurile diferitelor personaje din societatea românească.

connect-r

CONNECT-R – Ștefan Relu Mihalache pe numele din documentele de identitate – este cântăreţ de hip-hop şi dance.

1. Principala caracteristică a caracterului meu: Ambiţia. Însă e bine ca omul să nu aibă un caracter puternic. Eul adevărat nu stă în caracterul şi personalitatea noastră.

2. Calitatea pe care o prefer la o femeie: Oamenii sunt pachete de calităţi şi defecte. Nu există perfecţiune…sau o calitate ce poate defini o persoană. Ce apreciez mai mult la oameni este umanitatea.

3. Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: Prietenul adevărat este cel faţă de care poţi să greşeşti de cele mai multe ori, cel pentru care singurul scop este de a scoate ce e mai bun din tine. Apreciez sinceritatea, sfaturile, iubirea.

4.Visul meu de fericire: Fericirea mea stă în fericirea copilului meu.

5. Ce detest cel mai mult: Detest neadevărul în societate, în toate contextele lui. Detest că societatea însăşi te pune în neadevăr.

NICIUN COMENTARIU