17.1 C
București
duminică, 16 mai 2021 - 12:54

Cheryl Cole s-a căsătorit în secret

spot_img

Cheryl Cole a anunțat pe Instagram că s-a căsătorit, în urmă cu o săptămână, cu iubitul ei, Jean-Bernard Fernandez-Versini

cheryl cole

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole, care a făcut parte din grupul pop Girls Aloud, s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Jean-Bernard Fernandez-Versini, cu care are o relaţie ce a început în urmă cu trei luni.

Cheryl Cole și-a luat prin surprindere fanii, duminică seară, în momentul în care a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu noua ei verighetă, potrivit contactmusic.com.

De obicei, nu discut despre viaţa mea personală, dar, pentru a pune capăt speculaţiilor, vreau să împărtăşesc cu voi această veste bună: m-am căsătorit cu Jean-Bernard pe 7 iulie 2014. Suntem foarte fericiţi şi încântaţi de ideea că vieţile noastre vor continua de acum înainte împreună“, a scris Cheryl Cole în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

cheryl-cole-ring

Cheryl Cole şi Jean-Bernard Fernandez-Versini şi-au început relaţia în luna aprilie şi au apărut pentru prima dată împreună în public în mai, la diverse evenimente organizate la Festivalul de Film de la Cannes.

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a fost căsătorită cu fotbalistul englez Ashley Cole, de care a divorţat în 2010, din cauza infidelităţilor acestuia. Ulterior, Cheryl Cole a avut relaţii cu dansatorii Derek Hough şi Tre Holloway.

D.M.