3.1 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 2:24
No menu items!

Charlize Theron şi Sean Penn se vor căsători în Africa de Sud

spot_img

Actorii au o relaţie de opt luni

charlize_theron_sean_penn

Actorii Charlize Theron şi Sean Penn, care au o relaţie de opt luni, se vor căsători în vara acestui an în Africa de Sud şi vor adopta apoi un copil, afirmă un tabloid american, citat de dailymail.co.uk.

Cuplul se află în această perioadă în Africa de Sud, unde Sean Penn regizează un film de dragoste, “The Last Face”, în care rolul principal este interpretat de Charlize Theron, a anunţat miercuri tabloidul Us Weekly.

Vor să se căsătorească în curând“, a declarat o sursă.

Deşi relaţia celor doi actori a început în urmă cu opt luni, ei sunt buni prieteni de peste 18 ani. “Charlize l-a văzut pe Sean cum s-a maturizat. El are un spirit înţelept şi a devenit mult mai răbdător. Charlize şi Sean privesc împreună spre viitor cu multă speranţă“, a adăugat sursa.

De asemenea, aceeaşi publicaţie mai spune că Sean Penn, în vârstă de 53 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 38 de ani, vor adopta un copil la scurt timp după căsătorie.

Charlize şi-a dorit întotdeauna încă un copil. Ea îl are deja pe Jackson, fiul ei adoptat, în vârstă de doi ani“, spune aceeaşi sursă.

La rândul său, Sean Penn s-a ataşat foarte mult de fiul actriţei sud-africane. “Sean a devenit un fel de model patern pentru Jackson“, afirmă tabloidul Us Weekly.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii – cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright, din 1996 până în 2010. Sean Penn are, împreună cu fosta sa soţie Robin Wright, doi copii – Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper, în vârstă cu 20 de ani.

Charlize Theron a avut din 1997 până în 2001 o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Actrița a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend. Cei doi s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

D.M.