6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 2:24

CFR Călători este condusă de un director care a făcut facultatea la 50 de ani

spot_img

CFR Călători are doi directori remunerați cu aproximativ 9.000 euro pe lună, plus un manager privat

CFR_SZ

Proaspătul director de la CFR Călători, Ioan Bălănean, 57 de ani, s-a gândit să facă facultatea la 50 de ani. SursaZilei a intrat în posesia Diplomei de Licență eliberate de Universitatea de Nord din Baia Mare, în 2009, pe numele directorului CFR Călători, în care se arată când a promovat examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Inginerie.

Conform CV-ului său, directorul CFR Călători, Ioan Bălănean este de profesie inginer mecanic, specializat în echipamente pentru procese industriale. Potrivit declarației de avere, Ioan Bălănean și soția acestuia au încasat aproximativ 70.000 de lei, în 2012, de la CFR Călători, Regionala Cluj.

diplomaConducerea CFR Călători a fost suplimentată, pe lângă managerul privat, cu doi directori, în urmă cu aproximativ o lună.

„Compania CFR Călători este condusă de un Directorat cu trei membri. Pe lângă Valentin Dorobanțu, din Directorat mai fac parte Ioan Bălănean şi Vasile Secară, acesta urmă are și funcţia de preşedinte. Secară și Bălănean vin de la CFR Călători, Regionala Cluj, Ioan Bălănean fiind mâna dreaptă a președintelui Vasile Secară”, ne-au explicat surse din Ministerul Transporturilor.

Înainte de a fi numit director la CFR Călători, Ioan Bălănean a fost șef serviciu la CFR Călători, Regionala Cluj.